Оваа двојка го изградила замокот од нивните соништа… На тркала!

Нивната креативност навистина не познава граници!

Поучна приказна: Луѓето се како камиони за собирање ѓубре

Поуката се извлекува преку „правилото на камионот за собирање ѓубре“...

Камион претворен во подвижно живеалиште за уживање во слободата

На Џозеф Тајар му дошло преку глава од градскиот живот. Така дошол на идеја да земе камион и да го претвори во подвижно живеалиште...
Датум: 21 фев 2014
, Автор:

10 извонредни креации направени од кутии за јајца

Кутиите за јајца можат да најдат сосем друга примена и да се преобразат во вистински ремек-дела.
Датум: 16 фев 2012
, Автор:

Каква работа не сакаат пребирливите?

Некои работни места ги бие лош глас заради работните задачи кои вработените треба да ги извршуваат. Има луѓе кои се срамат да го работат тоа, но и такви кои се навистина пребирливи.