Разбудете го вашиот партнер со персонализирано утринско кафе

Доколку скакате да го изненадите вашиот партнер или вашите блиски, тогаш многу лесно можете да направите ваков „кафе-печат“.

Стилот на извинување на хороскопските знаци

Некои тоа го прават искрено и од срце и навистина се каат, а некои се вистински мајстори на извинувањето и шармери кога треба да се извлечат од некоја незгодна ситуација.
Датум: 05 Feb 2012
, Автор:

Чоколаден кафе бакнеж (Chocolate coffee kiss)

Сладок пијалак за сите љубители на кафе со ликер, кои сакаат да си го „зачинат“ денот со уште еден неодолив вкус.
Датум: 25 Feb 2011
, Автор: