Љубовен хороскоп: Дали можат да функционираат два исти знака?

Во љубовта најдобро функционираат партнерите со исти земјени знаци, додека најлоша комбинација се врските помеѓу исти огнени знаци.

Дали си одговараат партнерите со ист хороскопски знак?

Да се биде со некој од истиот знак, може да доведе до рајска или пеколна љубовна врска. И покрај тоа што вие двајца не сте идентични...