Како да се истакнете во вашите 20-ти кога се чувствувате како да сте само уште еден дел од толпата?

Кога ќе бидете во вашите 20-ти ќе има период кога ќе се чувствувате како да сте заглавени во неутралноста.
Датум: 14 May 2017

Како правилно да носите накит?

За накитот кој го носите да дојде до израз и да заблеска во полн сјај, треба да се придржувате до неколку едноставни стилистички правила.