Зошто е подобро да имате „едноставен“ љубовен партнер?

Токму овие „едноставни“ љубовни партнери се оние кои секоја жена сака да ги има покрај себе...

15 начини да кажете „благодарам“

Големо или мало, кога „благодарам“ е изразено со искрени чувства и на креативен начин, може да направи блиските околу вас да бидат посреќни. Како идеја за почеток, еве 15 креативни начини да кажете благодарам.
Датум: 29 Dec 2010
, Автор:

Астрологијата и трпеливоста

Некои хороскопски знаци се подобри од други, во однос на проценката кога е исклучително важно да ја „држат устата затворена“.
Датум: 05 Dec 2010
, Автор: