Ирско Мартини

Енергичен коктел направен од Бејлис, виски и кафе...
Датум: 04 јан 2013

Кафе ирска фантазија

Топло кафе со богат и незаборавлив вкус...

Ирско кафе (Irish coffee)

Богат и неодолив вкус кој секому би му се допаднал.
Датум: 03 сеп 2010
, Автор: