10 интимни гестови кои за мажите понекогаш немаат никакво значење

Некои момци без никаков проблем можат еден ден да ви симнуваат ѕвезди, а утредента да ве треснат со нив по глава.

Прекрасни интимни портрети на млада фотографка

Според критичарите, оваа млада девојка има одлична способност да пренесе интимен момент во една фотографија.