Креативни стрипови со неочекуван и понекогаш мрачен крај

Двајцата пријатели Чоу Хон Лам и Рој Ли веруваат дека добрите и забавни стрипови не секогаш мораат да имаат дијалози.
Датум: 25 Apr 2018

7 интересни факти за жените за кои ни тие самите не се свесни

Изгледа како да знаеме речиси сè за жените – колку зборови кажуваат дневно, колку бои распознаваат, колку кармини јадат во текот на животот...
Датум: 23 Apr 2018

10 неверојатни иновации во светот на храната што сигурно ќе ви се допаднат

Иако во светот постојат луѓе кои навистина гладуваат, модерниот човек успеал да ја направи храната еден вид хоби.
Датум: 18 Apr 2018

Не морате да бидете гении за да ги решите овие интересни загатки

Вежбањето не му е потребно само на вашето тело, и мозокот има потреба од редовни вежби.
Датум: 18 Apr 2018

Шокантни вистински приказни коишто покажуваат дека Џон Ленон бил ужасна личност

Сликата која ни е позната за Џон Ленон е човек кој сака мир, кој може да замисли само иднина без сопственост, алчност, глад и војна.
Датум: 17 Apr 2018

19 факти за нашиот свет што ќе збунат многумина

Многу интересни факти се изоставени за време на училишните часови, но никогаш не е доцна да го проширите вашето знаење.
Датум: 16 Apr 2018

16 фотографии од обични нешта што ќе ве остават без зборови

Овие фотографии ќе ви покажат неколку секојдневни нешта од поинаква перспектива.
Датум: 12 Apr 2018

13 ресторани ширум светот каде што храната не е главната атракција

Обидувајќи се да ги изненадат своите муштерии, сопствениците одбираат интересни локации за своите ресторани како планини, дното на океанот, па дури и замрзнати замоци.
Датум: 11 Apr 2018

14 филмови кои го променија светот

Девојките почнуваат да се борат против криминалот, научниците наоѓаат инспирација во фантастичните приказни...
Датум: 02 Apr 2018

23 неочекувани фотографии кои докажуваат дека животот сè уште може да нè изненади

Животот е навистина забавен. Неверојатни нешта се кријат на сите страни, а вие само треба да бидете подготвени и да ги видите.
Датум: 29 Mar 2018

Храна во вашиот дом која може да предизвика халуцинации

Знаевте ли дека во вашиот фрижидер се наоѓаат продукти кои можат да ви предизвикаат халуцинации?
Датум: 26 Mar 2018
12-те најчудни диети кои луѓето навистина ги следат
off

12-те најчудни диети кои луѓето навистина ги следат

Диетите се опкружени си многу митови, претпоставки, но и луди и идеи. Па, погледнете некои од најлудите идеи кога станува збор за држење диета.
Датум: 26 Mar 2018