Чувствителни и погрешно разбрани: Дознајте дали имате неверојатно интензивен карактер

Емоционалниот интензитет може да биде позитивна особина, доколку се насочи во вистинскиот правец.

Како стравот го окупира вашиот живот? Еве 3 начини да се осободите од него!

Колку пати сте пропуштиле некоја животна прилика бидејќи сте биле уплашени? А уште колку прилики планирате да пропуштите за да сфатите дека стравот не ве води никаде, освен надолу?
Датум: 20 Apr 2015

Брз фитнес: Како да постигнете двојно подобри резултати за двојно помалку време?

Зарем не би било супер да можевме да согоруваме калории и да топиме масти со само 4-минутно вежбање на ден? Всушност, тоа е можно.
Датум: 26 Nov 2013
, Автор:

Брзото возење велосипед го зголемува животниот век

Сите сме свесни дека возењето велосипед е одличен метод за слабеење и одржување на телото, но најновите истражувања докажале уште еден бенефит од овој вид вежбање.