Инспиративни цитати што ќе ве потсетат дека семејството е најважно

Би требало да се сметате себеси за многу среќни доколку имате семејство што ве сака и се грижи за вас.

Инспиративни цитати што ќе ве потсетат дека секогаш треба да ги следите вашите соништа

Понекогаш сѐ што ви треба е малку мотивација за да го направите првиот чекор.

Инспиративни цитати кои ќе ве поттикнат да ја внесете потребната промена во животот

Сите имаме една голема цел која сакаме да ја оствариме до крајот на годината, но речиси секогаш ја оставаме за наредната година.

Инспиративни цитати од Леонард Коен за животот, поезијата и жената

Коен е познат по неговото поетско творештво кое говори за религијата, осаменоста, меланхолијата и сложените меѓучовечки односи.

Инспиративни цитати кои ќе направат да се чувствувате прекрасно

Вистината е дека секоја девојка е прекрасна на свој начин и што побрзо го сфати тоа, тоа побрзо и другите ќе ја забележат нејзината убавина.

7 инспиративни пораки кои ќе ве натераат да почнете да се грижите за своето здравје

Tргајќи ги настрана сите правила кои ни ги наметнува искомплексираното општество во кое живееме, факт е дека грижата за сопственото тело е неопходна.

Инспиративни цитати за животот од познатите цртани јунаци од детството

Возрасните честопати знаат да кажат дека цртаните филмови се со детски и незрели содржини. Но, понекогаш тие може пријатно да ве изненадат...

20 инспиративни совети за подобар однос со сите

Прочитајте ги овие инспиративни совети со кои ќе се подобрите себеси како личност, но и односите со своите пријатели, фамилијата, партнерот.
Датум: 06 мар 2015
, Автор:

9 знаци дека си ја сакате работата иако не ви изгледа дека е така

Обрнете внимание на овие 9 знаци кои укажуваат на тоа дека уживате во она што го работите.
Датум: 17 јун 2014
, Автор:

15 карактеристики на оние кои живеат со страст

Ова се 15 работи кои луѓето што живеат со страст ги прават поразлично од останатите. Присвојте ги како свои навики уште веднаш.
Датум: 22 мај 2014
, Автор:

Инспиративни мисли од Коко Шанел

Таа била прогласена за една од 100-те највлијателни луѓе во 20-от век и мораме да признаеме дека оваа иконска француска модна дизајнерка има многу да каже за животот.
12