Егзотично кафе со индиски ореви

Започнете го денот на најдобриот начин!

Овошен сладолед со банана и шумско овошје кој можете веднаш да го јадете

Овошните сладоледи се идеални освежувачи во летниот период – нѐ засладуваат и истовремено се грижат за нашата линија.
Датум: 27 Jun 2014
, Автор:

Природен и здрав чоколаден пудинг

Подгответе го брзо, јадете го уште побрзо
Датум: 15 Sep 2013
, Автор:

Индиски пудинг со афион

Почувствувајте го вкусот на Индија преку пудинг од ориз со индиски ореви и зрнца афион...