Недофатливите (The Intouchables)

Филм за тешките човечки судбини, социјалните разлики и инцидентните пријателства...
Датум: 24 Aug 2012
, Автор:

Можете ли да не се заљубите во ова кученце?

Прочуената фотографка на животни Карли Дејвидсон е автор на овие фотографии, која ја споделува тажната, слатка и инспиративна приказна на ова кученце...