Генијални импровизации кои ги направиле легендарните филмски сцени уште поневеројатни!

Погледнете ги овие сцени каде што на почетокот нештата тргнале наопаку, но на крајот испаднале одлично благодарение на импровизациите на актерите...

Татко и две дечиња во „Депеш мод“ расположение

Нодолива семејна преработка на хитот „Everything Counts“ од легендарниот состав Депеш Мод... Колумбиецот Дикен Шрејдер и неговите две дечиња Мила и Корбен, успеале да спакуваат одлично видео...
Датум: 31 Jan 2012
, Автор: