Еве ги вештините со кои ќе го импресионирате секој маж

Никогаш не треба да се менуваме за некого, но еве кои се вештините кои би го импресионирале секој припадник на машкиот род, а кои се истовремено и многу корисни за вас самите.
Датум: 21 Mar 2014

27 работи со кои несвесно ги импресионирате оние околу вас

Еве на што треба да обрнете внимание доколку сакате лесно да ги импресионирате луѓето околу вас.
Датум: 20 Mar 2014
, Автор:

8 начини да го импресионирате вашиот шеф

Сте почнале со работа на ново работно место, или со години сте на истото, но не можете да напредувате во кариерата? Ќе ви покажеме 8 ефикасни начини како да го импресионирате вашиот шеф.
Датум: 28 Jan 2014
, Автор:

Нешто што пред 30 години би стоело на хартија

Оскар Вајлд, во една прилика обидувајќи се една голема мудрост да ја смести во мала реченица изјавил: „Мажите ја измислија цивилизацијата за да ги импресионираат жените.“
Датум: 21 Mar 2013
, Автор: