Некои од најинтересните места кои можете да ги изнајмите на Airbnb

Постојат многу уникатни места кои можете да ги изнајмете на Airbnb. Можете да најдете замоци, куќи на дрво, локомотиви и речиси сè што ќе ви падне на ум.
Датум: 16 Nov 2017

Ако немате пријател, изнајмете го!

Се прашувате како? Продолжете да читате и ќе дознаете... :)
Датум: 15 Jan 2013
, Автор:

Романтична куќичка на дрво со џакузи

Дали како деца сте копнееле да имате ваша лична куќичка на дрво, која би претставувала ваше лично скривалиште и интимен простор во кој никој нема да ве вознемирува?

Кутија за спиење на аеродром

Руските дизајнери од компанијата „Arch Group“ конечно успеаја да го направат нивниот прв малечок хотел, кој е наменет за дремнување. Тој се наоѓа на аеродромот Шереметјево во Москва.

Изнајмете го островот во форма на срце

Сопственик на овој прекрасен остров во форма на срце е Сер Ричард Бренсон, газдата на „Virgin Group“. Островот се наоѓа на реката Носа во Австрија и е наречен „Makepeace“.