16 неверојатни оптички илузии кои ќе го измамат вашиот ум

Некои од нив полесно можете да ги сфатите, додека пак други бараат поголемо внимание и концентрација.

Куче сфаќа дека е прелажано и прави израз на лицето кој слатко ќе ве насмее

Кучето Ануко не е импресионирано кога неговата сопственичка Џазмин Милтон се обидела да го измами преправајќи се дека му фрла топче.

7 знаци дека сте на работ да бидете изиграни

Доколку се сомневате дека нешто не е во ред, погледнете ги следниве 7 сигурни знаци дека некој си игра со вас...

Кои се трите најнаивни хороскопски знаци?

И на кои трикови паѓаат овие хороскопски знаци најмногу?

Поучна приказна: Одговорот се наоѓа во твоите раце

Приказна за мудроста и измамата. Мудроста е онаа која доаѓа со текот на времето, а измамата кон некој е измама и кон себе.
Датум: 25 дек 2014

Како да натерате мачка да остане на едно место?

Откако неколку корисници на Редит и Имиџер забележале дека нивните мачки на чуден начин се привлечени од кругови, и многу други корисници почнаа да објавуваат слики од своите миленици, измамени да останат заробени во затворен круг.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Картички во кои се кријат пораки кои сигурно ќе ви го разубават денот

На прв поглед, пораката на секоја картичка е премногу навредлива. Но по отворањето, среќниот примател ќе биде и повеќе од пријатно изненаден.

Како хороскопските знаци реагираат на првоаприлски шеги?

Имајте предвид дека хороскопските знаци различно реагираат на првоаприлските шеги.
Датум: 01 апр 2014
, Автор:

Тест со оптички илузии: Колку лесно можете да бидете измамени?

Проверете колку лесно вашите очи и мозок можат да бидат измамени.
Датум: 07 мар 2014
, Автор:

Филм: Американска измама (American Hustle)

Сите луѓе прават измами со цел да го пронајдат своето место на овој свет.

Филм: Голема илузија (Now You See Me)

Илузија која ја воодушевува публиката, но во целата претстава има и нешто повеќе од трик
Датум: 30 авг 2013
, Автор:
12