Изградбата на оваа зграда во Мајами уште не ни почнала, а веќе е продаден стан во вредност од 21 милион долари!

Погледнете ја новата луксузна зграда која ќе се издигне на плажите во Мајами!

Артист гради мали куќички од отпадоци за бездомниците

Од отпад до дом за оние кои го немаат... Креативен и хуман проект на артистот Грегори Клоен.

Од ништо до куќа од соништата за само 6 недели

За само 9.000 долари и 6 недели, Стив Арин успеал да го изгради својот дом од соништата во Тајланд.

Ретки фотографии од изградбата на Статуата на Слободата во Париз

Интересни фотографии од изградбата на Статуата на Слободата кои досега веројатно ги немате видено...

Топ 15 најубави замоци во светот

Иако дизајнирани и изградени за одбранбени цели, денес тие изгледаат како остаток од некоја бајка...

7-те најчудни аеродроми во светот

Во реалниот свет условите ретко се идеални, а инженерите се принудени да работат со она што го имаат пред себе, а притоа да изградат нешто што ќе биде сигурно, стабилно и безбедно. Видете ги најчудните аеродроми во светот...
Датум: 06 Dec 2010
, Автор: