Ако сте психички силна личност, тогаш сигурно не ги кажувате овие работи

Дали се препознавате себеси дека ги кажувате овие работи?
Датум: 11 Aug 2015

Луѓето со интегритет се подобри луѓе. Еве како!

Да се има интегритет значи да се прави она што е правилно и хумано дури и тогаш кога можете да смислите милион изговори да не го направите тоа.
Датум: 23 Jun 2015

Како странските јазици им звучат на оние кои не знаат да ги зборуваат?

Погледнете го видеото кое можеби ќе ве инспирира да пробате да „зборувате“ француски, или јапонски, на пример?
Датум: 05 Mar 2014
, Автор:

За важните работи има начин…

Мисла на денот со шолја кафе...
Датум: 29 Apr 2013
, Автор:

Одлични изговори кои ќе ви помогнат да не отидете денес на работа

Понекогаш вработените би кажале буквално СÈ само за да добијат слободен ден...