Четврто издание на фестивалот ПМГ Рекордингс

Фестивалот ПМГ Рекордингс 4 ќе се одржи овој петок во Малдинскиот Културен Центар во Скопје...

Патувајте во светот на музиката

Направете интернет турнеја низ најпознатите светски музички сајтови. Ако создавате музика, ако сте нејзин добар познавач или едноставно уживате во неа, тогаш сигурно ќе се пронајдете барем во еден од следните 10 предлози...
Датум: 28 Apr 2012
, Автор:

„Rolling in the Deep“ отпеана од 71 различен изведувач

Станува збор за микс од 71 различно видео на кои е изведена оваа песна, составени во една хармонична целина.

Најпродаваните музички албуми на сите времиња

Убедливо прв е албумот „Трилер“ на кралот на поп музиката Мајкл Џексон, кој за повеќе од двојно е на чело на листата...