8 забавни игри кои ќе го поттикнат емоционалниот развој кај децата

Следниве 8 забавни и едукативни игри ќе го поттикнат развојот на позитивните особини кај вашите деца...

Можете ли да ги решите овие загатки без да погледнете во одговорите?

Погледнете ги овие интересни загатки кои сигурно ќе ви ги размрдаат мозочните клетки.

Македонски театарски фестивал: Издигнување на драмското и театарско творештво

Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ е традиционална смотра која секоја година се одржува со цел да го стимулира македонското театарско гледалиште.

Провокативни игри на улоги кои ќе ви ги разгорат страстите помеѓу вас и вашиот партнер

Понекогаш доволно е само малку глумење со цел да се постигнат неверојатни резултати во креветот.

35 знаци дека тој не глуми незаинтересиран за да ве привлече, туку едноставно си игра со вас

35 знаци кои укажуваат дека тој навистина не е заинтересиран за вас и дека постојано си игра со вашите чувства...

Оптички илузии кои сериозно ќе го предизвикаат вашиот ум

Нашите мозоци имаат развиено начини за да ни помогнат да го сфатиме комплексниот свет околу нас, но истовремено нè спречуваат и пореално да го согледаме она што е пред нас.

7 игри со кои ќе ја одржите забавата во врската

Игрите не се само за децата. Децата преку игри најдобро учат, а за возрасните тоа е најдобриот и најинтересниот начин подобро да се запознаат.

Имате ли одговор на овие 12 тешки и непријатни прашања?

На крајот од романот „Беатриче и Вергилиј“ од Јан Мартел ќе наидете на игрите за Густав. Тоа се дванаесет „игри“, кои всушност се вежби кои ќе ви ги доближат ужасите на Холокаустот и ќе ви овозможат да откриете нешто за себе.

Кога една девојка пријатно ќе го изненади своето момче…

Кога момчето на оваа девојка, заминало на работа надвор од градот, таа решила дека е време да му подготви едно изненадување.

12 начини како да си го разубавите секојдневието

Ова се 12 нешта кои ќе ви го разубават секојдневието, ќе направат да се чувствувате среќно и исполнето без да вложите многу труд за својата благосостојба.
Датум: 28 авг 2013
, Автор:

25 причини зошто врската помеѓу татко и ќерка е нераскинлива

Врската помеѓу таткото и ќерката е посебна, незаменлива и нераскинлива. Таа секогаш ќе остане да биде неговата принцезичка, а тој за неа секогаш ќе биде најхрабриот херој...

Пет најчести грешки кои се прават на Фејсбук

Доколку не сакате луѓето да ве перцепираат како досаден човек, пробајте да не ги правите овие грешки при користењето на Фејсбук.
12