Однесување кое ни беше дозволено како деца, но не и денес

Кога децата ги прават овие работи, тогаш е сосема ОК, но кога возрасен прави детски работи, тогаш е мора да е луд.

Фантастично детско игралиште во Австралија

Во Националната ботаничка градина на Австралија во Камбера, компанијата за урбанистички дизајн „Taylor Cullity Lethlean“ поставила фантастично игралиште за деца.

Најкреативното песочно игралиште за деца направено од еден татко

Доколку сакате на вашите дечиња да им овозможите неизмерна радост, ова е еден од начините на кои можете да го сторите тоа.

Најубавото детско игралиште во светот

Австралиската дизајнерска компанија „JMD Design“ е креаторот на ова мало парче рај наменето за најмалите. Прекрасниот детски парк е распослан на површина од 20.500 метри квадратни, а е отворен ова лето.