Неверојатен иглу хотел

Секоја година тимот на „Iglu-Dorf“ создава неверојатни иглу хотели на неколку различни места на Алпите и на Пиринеите. Потребни се околу 3.000 тони снег за да биде изграден секој дел од комплексот.