Многу луѓе живеат, а не се свесни за животната магија: 12 мудрости од вистински Зен учител

Тич Нат Хан е еден од најпознатите и најценетите Зен учители, поет и миротворец. Во продолжение неколку мудрости од големиот учител.
Датум: 04 јан 2016