Вака изгледа детенце на магарица и зебра

Овој редок хибрид е познат под името зонки.

Инспиративна уметност на шипки

Уличните уметници т.н. „Zebrating“ се едно неверојатно дуо од Манјахм, Германија. „Zebrating“ го опишува нивниот артистички стил, за кој е потребно употреба на техника со штрафти (какви што има зебрата).

Мадагаскар 3: Најбараните во Европа (Madagascar 3: Europe’s most wanted)

Пред 6 години тие исчезнаа без трага, но овој пат ќе направат сè за да се вратат дома...

Специфичниот див свет на Африка

Африка како континент има најразновиден животински свет кој вклучува големи месојадни животни (лавови, хиени и гепарди) и тревопасни животни (бизони, елени, слонови, камили и жирафи) кои живеат слободно во рамните предели.
Датум: 21 May 2012

Темната зоолошка

Nicolas Evariste е 25 годишен фотограф од Гренвил во Нормандија (Франција). Започнал да се занимава со фотографија во 2006 година. Уште од самите почетоци, најмногу бил привлечен од црно-белата фотографија и квадратниот формат.
Датум: 07 Jun 2011
, Автор:

Реклами на улица

Погледнете како изгледа герила маркетинг на дело на улиците низ светот.