5 начини на кои здодевноста може да ви го подобри животот

Многу ретко се зборува за позитивното влијание што здодевноста може да го има врз луѓето.

Луѓето кои ја издржуваат здодевноста се попродуктивни

Размислете, што правите кога ви е здодевно или кога чекате нешто? Најверојатно го користите вашиот смартфон или барате каква било занимација. Ако и ова ви е здодевно, вие сте нешто посебно.
Датум: 09 Dec 2017

Кои особини ве прават здодевна личност?

Никој не сака да биде заборавената личност од некоја забава, или пак најздодевниот кандидат на интервјуто за работа.
Датум: 31 Jul 2017

Момците откриваат: Зошто некои девојки им се здодевни?

Секако дека постојат здодевни момци и девојки, но мажите точно знаат кои жени им се здодевни и ако го почувствуваат тоа, нема да ја продолжат врската.

За страста и животот

„Порадо би умрел од страст одошто од здодевност.“ – Винсент ван Гог
Датум: 22 Sep 2014
, Автор:

Како изгледаат мажите додека ги чекаат своите жени да завршат со шопингот?

Еден куп фотографии од мажи кои изгледаат како да се во агонија од здодевност...

Како да ја зголемите вашата продуктивност?

Дали ви се случува да легнете навечер и да си речете дека не сте завршиле ни половина од работите кои сте ги планирале за денот кој изминал? Еве како да ја зголемите вашата продуктивност...
Датум: 02 Oct 2013
, Автор: