Додавајте го овој зачин во вашиот јогурт секојдневно и ќе се изненадите од резултатите

Кимот е зачин што го има речиси во секоја кујна и најчесто се користи за разубавување на пецивата и за збогатување на вкусните домашни јадења.

Една лажица од овој зачин на ден ќе ви помогне да ги стопите килограмите

Одлична вест за сите оние кои после божиќните трпези се борат со брзо наталожени вишок килограми.
Датум: 08 Jan 2015
, Автор:

Како поинаку да ги употребите калапите за мраз?

Калапите за мраз можат да ви се најдат во кујната и тоа на најразлични начини. Како?