Прекрасни фотографии од животни спасени од црниот пазар

Кога животните се продадени на црниот пазар, тие ја губат својата слобода, но многу често и својот живот.

Запознајте го 26-годишниот Кордурој: Најстарото маче на светот

Тој го држи Гинисовиот рекорд за најстаро живо маче на светот.

Мислеле дека посвојуваат мини-прасе, но по 2 години и 300 кг сфатиле дека чуваат свиња во целосна големина

Не е едноставно да се чува свиња и не секој би можел да успее во тоа, па погледнете како тие се снаоѓаат со ова слатко животно во нивниот дом...

Коза во „кул“ розови чизмички

Не е никаква шега. Кликнете и проверете за што се работи.
Датум: 20 дек 2012
, Автор:

Филм: Засолниште (Safe House)

Филм за докажувањето на сопствената вредност во ситуација кога никој не е безбеден…