4 логички задачи кои ќе го разбудат вашиот мозок

Решете ги овие 4 логички задачи и нема сомнеж дека вашиот мозок ќе работи со полна пареа во текот на целиот ден.

Како да се справите со постојаното одложување?

Почнувате да се интересирате за нуклеарна физика токму тогаш кога треба да ги завршите своите обврски? Не сте единствени.

10 начини како подобро да го искористите времето после работа

Како подобро да го организирате вашето слободно време?

11 начини како истовремено да бидете и среќни и продуктивни

Овие начини ќе ви помогнат да ја комбинирате среќата со продуктивноста!

Постојано доцните? Со овие промени тоа ќе стане минато!

Една од најчестите навики на луѓето која тешко се менува е константното доцнење.

Што му рекол Бог на секој хороскопски знак кога го создавал?

Имајќи ги предвид карактеристиките на хороскопските знаци, Господ би им ги поделил следниве важни задачи.
Датум: 10 ное 2015
, Автор:

Доколку одговорите точно на овие 5 прашања, вие сте генијалец!

Доколку сакате да откриете дали сте генијалец, доволно е да одговорите на овие неколку прашања.

19 навики на момците кои ги нервираат девојките

Од спиење до доцна до оставање валкани чорапи, еве што сè нè нервира кај погрубиот пол.
Датум: 18 мар 2015
, Автор:

Дали знаете да работите во тим?

Со цел подобро да функционираме како тим ние мора свесно и макотрпно да работиме на себе и на сите членови на тимот, како и да ги следиме некои од основните правила и принципи на функционирање во тим.
Датум: 21 ное 2014
, Автор:

Знаете ли да се менаџирате себеси?

За една личност, вработен, професионалец, менаџер, сопственик, кој било, да биде комплетен и успешен, во справување со секојдневните предизвици (на работа и приватно), мора да знае како да се менаџира себеси.
Датум: 14 окт 2014
, Автор:

Ефикасна алатка за ефикасно завршување на работите

Дали ви се случува при крајот на работниот ден да ви останат обврски коишто не сте успеале да ги завршите иако сте работеле со полн интензитет?
Датум: 19 сеп 2014
, Автор:

9 знаци дека си ја сакате работата иако не ви изгледа дека е така

Обрнете внимание на овие 9 знаци кои укажуваат на тоа дека уживате во она што го работите.
Датум: 17 јун 2014
, Автор:
12