Партенон изграден од забранети книги како потсетник за значењето на интелектуалната слобода

Минухин планира да собере преку 100.000 забранети книги за да создаде реплика на древниот грчки храм Партенон кој веќе со векови претставува симбол на убавина и демократија.

6 забранети мисли кои им поминуваат низ глава на родителите

Доколку се појавуваат и кај вас имајте на ум дека не сте сами, но потребно е да работите на нив за да се отстранат за доброто на децата.

Најинтересните реклами за пиво

Погледнете ги најинтересните реклами за пиво, меѓу кои има и забранети.

Најдобрите забранети реклами за 2012 година

Како и пред секоја Нова година, така и пред оваа, доаѓа време кога се прогласуваат работите кои биле најдобри во тековната.