Знаци кои покажуваат дека покрај него НЕ може да бидете она што навистина сте

Секој почеток на врската е повеќе застрашувачки и напнат отколку возбудлив и опуштен. Овие знаци покажуваат дека во врската нема да може да бидете опуштени и она што навистина сте.

Пораки до дизајнери испратени од незадоволни клиенти

Креативната заедница на Ирска, која ја сочинуваат дизајнери, аниматори, илустратори и директори ги избрале најинтересните лоши реакции од незадоволните клиенти и ги дотерале во вид на постери во А3 формат.
Датум: 09 јан 2013
, Автор: