9 совети како да заштедите пари додека студирате далеку од дома

Повеќето луѓе се согласни дека низ годините поминати студирајќи, ги искусиле најубавите моменти од младоста. Проблем се само парите, особено ако студирате некаде подалеку.
Датум: 15 окт 2010
, Автор: