Емоционално неверство: 5 знаци дека го изневерувате партнерот со вашиот пријател

Погледнете ги следниве 5 знаци кои укажуваат дека можеби имате љубовник без да бидете свесни за неговото присуство...

Дали постои емоционално неверство?

Многумина неверството го сфаќаат како предавство на партнерот. Но дали под изневерување спаѓа само физички контакт и секс? Дали постои и емоционално неверство и дали е еднакво како и она физичкото?
Датум: 20 сеп 2012
, Автор: