4-те најважни лекции за чувствителните личности

Чувствителните личности никогаш не треба да ја игнорираат својата емотивност.

Што зборува обликот на веѓите за вашиот карактер?

Според мислењето на фацијалниот експерт Жана Ханера, веѓите ја отсликуваат нашата самодоверба, организациските способности, мотивацијата, како и начинот на кој донесуваме одлуки.

Што откриваат детските цртежи?

Среќно и задоволно дете е она кое црта на средина на листот...
Датум: 27 окт 2012
, Автор:

Какви се машките и женските ракови под површината?

Женските ракови се познати по нивниот силен мајчински инстинкт, заштитничка природа и тенденција кон честа нерасположеност. Машките пак, се нежни индивидуалци, кои им даваат поддршка на луѓето кои ги сакаат.