10 мудри животни лекции од Ема Вотсон

Прочитајте како Ема Вотсон ја мери човековата вредност.

Ѕвездите некогаш и сега

Како изгледале тие кога не биле толку познати и немале никаков гламур и брендирана облека? Дознајте од фотографиите . :)

Филм: Привилегијата да се биде срамежлив (The Perks of Being a Wallflower)

Шармантна емотивна приказна за тешкотиите во тинејџерските години...