Се одржа 16-иот „ФИС Сноуборд Куп – Попова Шапка 2014“

Натпреварувачи од Македонија, Србија, Хрватска, Бугарија, Босна и Херцеговина и Чешка си ги одмерија силите на патеката Ајдучка рамнина
Датум: 03 Mar 2014
, Автор:

Промотивен ден на Попова Шапка „Сите на снег“

Под мотото „Сите на снег“ во сабота на Попова Шапка ќе се одржи промотивен ден во организација на Скијачката федерација на Македонија, Клубот Полар, Меѓународната скијачка федерација - ФИС и ЕЛЕМ Турс.
Датум: 20 Feb 2014
, Автор: