Ријана со психотичен видео запис за „What Now“

Ријана направи мрачен, психотичен видеоспот за поп-рок баладата „What Now“ од албумот „Unapologetic“, во кој таа изведува егзорцизам.

Филм: Повикување на злото (The Conjuring)

Конечно еден извонреден хорор