Неколку знаци што покажуваат дека имате претерано добра душа

Доколку сакате сите да имаат позитивно мислење за вас, постои голема веројатност дека постојано им помагате на луѓето, се однесувате примерно и секогаш ги ставате другите пред себе.

15 знаци дека имате душа на пејач

Музиката е храна за душата. Секој слуша музика, а голем број од луѓето знаат да пеат или да свират на некој инструмент. Но, нема секој душа на пејач.

8 места во светот коишто можат да ја подобрат вашата физичка и ментална добросостојба

Места кои можете да ги посетите доколку сакате да ја вратите енергијата во умот и телото и да се ослободите од сите душевни тегоби.

Душата го напушта телото кога сонуваме: Теорија на древните Индијанци која ќе ве замисли

Старите Индијанци верувале дека нашите духовни водачи или ангели чувари комуницираат со нас преку сонот.

7 нешта кои луѓето со добра душа ги прават секојдневно

Сте забележале дека токму добрите луѓе се и оние кои се најзадоволни со својот живот?

21 знак дека доживувате „губење на душата“

Во нашето општество се појавува еден таинствен феномен кој е познат како „губење на душата“. Го доживуваат луѓе од сите старости, полови, раси и потекла.

Тест: Чорапите кои најмногу би сакале да ги носите откриваат длабоки тајни за вашата душа

Вие можете многу да научите за себе врз основа на вашиот избор.

4 знаци дека имате целосно разбудена душа

Доколку го преземете ризикот да ја разбудите вашата душа, вие ќе искусите многу повеќе среќа, вистина, убавина и мудрост.

Будистички изреки за добрата душа

Па да се послужиме со неколку изреки од будизмот и да научиме кои се најголемите доблести на човекот. Ви издвојуваме неколку будистички изреки за добрата душа. Уживајте!

9 работи кои се случуваат по смртта

Дали постои задгробен живот? Ова е прашање со кое многу луѓе се борат, но одговорот нема да го дознаеме сè додека не исчезнеме од овој живот.
Датум: 09 сеп 2014
, Автор:

Како да знаете дали имате стара душа?

Некои луѓе не се осамени или анти-социјални, туку едноставно имаат стара душа. Стари во срцето, стари во умот и душата. Луѓе кои многу поразлично и позрело гледаат на светот од останатите уште од раната возраст.
12