5 разлики помеѓу славењето Нова година кога сте биле деца и сега, кога сте во вашите 20-ти

Да бидеме реални, новогодишната прослава е најголемиот момент од секоја година.

Подгответе се! Еве што го очекува секој хороскопски знак на новогодишната ноќ

Новата година се ближи и повеќето од нас веќе имаат некаков план, но да видиме што предвидува хороскопот за новогодишната ноќ?

Идеални празнични „зачадени очи“

„Зачадените очи“ се драматичен, ефектен и заводлив мејкап, што ги прави одличен избор за дочек на Нова година.

Кои градови нудат најдобра забава за дочек на Нова година?

Некои од светските градови нудат навистина одлична забава, незаборавни моменти, импресивен огномет и фантастичен дочек.

Каков фустан ќе облечете за новогодишната вечер?

Доколку уште не сте одлучиле што ќе носите за новогодишната прослава, погледнете ги овие тренди фустани, за инспирација.

Спектакуларниот дочек на 2012 ширум светот

Спектакуларни огномети ги осветлија градовите ширум светот, во минутите додека луѓето ја испраќаа 2011 и го прославуваа доаѓањето на 2012 година. Еве дел од нивната атмосфера низ фотографии.