Вработената јавила дека ќе доцни, а одговорот на шефот стана интернет-хит

Жена по име Џен се нашла во несекојдневна ситуација поради која задоцнила на работа. Иако на сите ни се случува поради некоја причина понекогаш да задоцниме, шефот на Џен беше тој што во со одговорот стана хит на интернет.

20-те маки на луѓето кои постојано доцнат

Ако сакате да оставите добар прв впечаток, препорачливо е да пристигнете навреме на договореното место. Но, колку и да се обидуваат некои луѓе едноставно не се способни да го направат тоа.
Датум: 29 Nov 2017

За оние кои се многу зафатени: Најбрзата и најделотворната диета во светот!

Не само тоа што оваа диета е најбрза, туку е и најлесна, бидејќи можете да јадете сè!

20 моменти што ќе ги разберат само оние кои постојано доцнат

Постојат луѓе кои постојано доцнат и такви кои постојано треба да ги чекаат.

Извонредни фризури наменети за девојките кои постојано доцнат

И повторно ви се случи тоа – доцните, дури и покрај тоа што започнавте да се спремате на време...

5 навики на жените кои никогаш не доцнат

Присвојте ги овие навики и станете личност која е секогаш на време.

Постојано доцните? Со овие промени тоа ќе стане минато!

Една од најчестите навики на луѓето која тешко се менува е константното доцнење.

Кога месечниот циклус доцни: Урнебесни мисли кои се вртат во главите на жените

Сигурни сме дека ќе се пронајдете во некои од овие мисли и дека слатко ќе се изнасмеете...

Девојки, еве што да направите ако заборавите да се напиете контрацепциска таблета

Правилата за користење на овие таблети се многу едноставни, но жените многу често забораваат да се напијат. Ако и вам ви се случува тоа, следете ги овие насоки.
Датум: 24 Aug 2015

Како да се спремите од глава до пети за само 7 минути?

Станува збор за неколку трикови кои во 7 минути ќе направат да почнете да сјаете и кои ќе ви ги скријат сите недостатоци...

Вистинската причина зошто некои луѓе хронично доцнат

Постојат голем број причини за ова однесување, но најчестите вклучуваат...

8 причини зошто ви доцни месечниот циклус (доколку не сте бремени)

Бременоста не е единствениот фактор кој влијае на доцнењето...
12