Игнорирајте ги пораките на овие типови мажи бидејќи во спротивно ќе завршите со скршено срце

Многу девојки уживаат во слатките, едноставни пораки и се лажат дека на тој начин градат вистинска поврзаност со некого.

Топ 10 најлуди начини за да согорите калории

Денес, поголемиот дел од луѓето се опседнати со бројот на калории...

Правила за допишување со новото момче

Не сте сигурни што да му напишете на новото момче во пораката? Бидете безгрижни, ние имаме решение. Професорот Даг Хајнс ни открива што момците навистина сакаат да прочитаат во текстуалната порака.
Датум: 09 Mar 2015
, Автор:

На какви СМС-пораки „паѓаат“ хороскопските знаци?

Дознајте што му се допаѓа на секој хороскопски знак кога е во прашање додворувањето преку пораки и успешно освојте ја вашата симпатија со порака на која таа нема да може да остане рамнодушна.
Датум: 06 Apr 2014
, Автор:

Живот: Некогаш и сега

Сигурно ќе се пронајдете во барем една ситуација!