Кујна која „оживува“ со само еден допир или движење

Благодарение на паметниот механизам, конвенционалната кујна се претвора во кујна на иднината.

Што ќе се случи ако го оставите телефонот и го почувствувате светот околу вас?

Многу често ни се случува да се занесеме во екраните на нашите паметни телефони или во компјутерите и да изгубиме контакт со реалноста која нè опкружува.

7 работи кои жените Јарци ги бараат од љубовта

Ова се 7-те начини на кои можете да им ја покажете својата љубов на жените Јарци и да им ја дадете почитта која ја заслужуваат.

ХОЛОГРАМСКИ ДОПИР: Ќе можеме да го прегрнеме својот пријател во текот на видео разговор!

Јапонски научници успеаја да создадат нов вид технологија со холограми кои можат да се допрат. Ваквите трoдимензионални проекции се наречени „Fairy Lights“.

10 знаци дека тој ќе биде добар во кревет

Овие нешта укажуваат на добар љубовник, па ако сте љубопитни продолжете да читате.
Датум: 31 дек 2014
, Автор:

Дознајте колкав „алат“ има без да му влезете в гаќи

Бидејќи никој не може да гледа низ панталони, итриците смислиле разни индиректни методи за утврдување на големината на машкиот полов орган.
Датум: 28 ное 2014
, Автор:

10 психолошки ефекти на несексуалниот допир

Погледнете ги наредниве 10 психолошки ефекти кои ќе ви ја покажат моќта на несексуалниот допир.

Паметен телевизор од „Samsung“ кој ќе работи на гласовни команди

Овој паметен телевизор ќе има унапредена можност за користење преку говорни команди, а екранот ќе биде сензитивен на допир.

Направете сами: Зимски ракавици за екран на допир

Постапката е многу едноставна и нема да ви треба ничија помош.

Поезија: Зракот

Нејасен зрак кој продира во најраните утрински часови, те повикува како во далечен недопирлив сон, и трча пред тебе, а ти неосетно почнуваш да го следиш...
Датум: 29 ное 2013
, Автор:

7 причини зошто да имате повеќе физички контакти со блиските

Без разлика дали сте личност која сака или не сака допири, постојат повеќе причини за да ги зголемите физичките контакти во вашите блиски врски...

10 знаци дека вистински е заинтересиран за тебе

Се среќавате случајно, излегувате и се дружите со исти личности, идете на исти места, дури и бевте излезени насамо. Но сепак, не знаеш на што си и дали тој навистина е заинтересиран за тебе. Еве неколку знаци...
Датум: 10 јун 2012
, Автор:
12