15 нешта за кои не се грижат среќните луѓе

Еве за што не се грижат навистина среќните луѓе и за што не треба да се грижи никој од нас.
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

5 знаци дека таа е татина ќерка

Ако не сте сигурни дали вашата девојка е татина галеница, обрнете внимание на следново...
Датум: 25 апр 2014
, Автор:

15 работи кои луѓето со голема самодоверба не ги прават

Обрнете внимание на оваа листа од 15 работи за кои луѓето со голема самодоверба кажуваат големо НЕ.
Датум: 23 апр 2014
, Автор:

Зошто не треба да ви е грижа што другите мислат за вас?

„Може да бидете најзрелата и најсочната праска во светот, но секогаш ќе се најде некој кој не сака праски“. – Дита Вон Тиз
Датум: 13 мај 2013
, Автор:

12 златни животни правила

Покрај популарните мисли овековечени со перото на познатите философи, постојат и мудри анонимуси, како оној што ги напишал следните животни правила...
Датум: 02 мар 2012
, Автор:

Каде цртањето графити е легално?

Со афирмацијата на хип хоп културата во последните години, односот кон овој вид уметност почна да се менува, па веќе некои градови одвојуваат простор каде што цртањето графити е легално.