4 причини коишто покажуваат зошто не треба да возите кога сте пијани

Зошто би го ризикувале својот живот и животот на останатите?

Мачкиното предење – решение на голем број проблеми

Мачињата се прекрасни миленичиња, а нивото предење може да ви го подобри здравјето...
Датум: 13 Jul 2015

Како ти изгледаат работите кога си пијан?

Работите изгледаат сосема поинакви кога си пијан...

Зошто е добро да се пие јогурт?

Покрај тоа што е многу вкусен, јогуртот е и многу корисен за нашето здравје. Препорачливо е да се консумира секојдневно поради неговите благотворни дејства. Ова се само пет од нив.

Сексот после кавга дејствува како кокаин

Општо познато е дека сексот после голема кавга е многу добар. Но, докторите тврдат дека помирувањето на партнерите во кревет има ист ефект како и кокаинот.

Неверојатно реалистични интерактивни илустрации

Врвно изработените илустрации направени со големо влијание многу лесно можат да се помешаат со фотографии. На прв поглед ќе си помислите дека луѓето се со вас во просторијата.