15 златни правила за животот кои секогаш делуваат

Нашата иднина зависи од одлуките кои ги донесуваме денес, од изборите кои ги правиме во секој момент од нашиот живот.

Тест: Како делувате на машкиот род?

За да го решите тестот не е важно дали сте во врска или уживате во „соло“ статусот. Овој тест ќе ви покаже каков впечаток им оставате на мажите и што да преземете во врска со тоа.
Датум: 11 сеп 2012