Невозможно е по овие фотографии да не посакате едно прекрасно кученце покрај вас

Кучињата отсекогаш се познати како најдобри пријатели на човекот.

Надарен (Hung)

ТВ серија за еден наставник во средно училиште кој работи како жиголо...
Датум: 18 Jan 2012
, Автор: