10 неверојатни случајности

Следниве примери ќе ви изгледаат премногу чудно за да бидат било судбина, било случајност.

Неверојатни приказни за луѓе кои ја избегнале смртта

Можеби некои ќе ви звучат премногу неверојатно за да бидат вистинити, но сепак овие среќи во несреќи се случиле.