Запознајте го Џорџ, мачорот што секогаш стои на две нозе

Џорџ е еден сосема необичен мачор, затоа што уште од мал, стои само на двете задни нозе.

Мажите откриваат: 10 нешта што ги обожуваат на женското лице

Заборавете на силната шминка и вештачката насмевка – момците сакаат нешто друго...
Датум: 13 Aug 2015

Девојки многу се грижите, момците воопшто не ги забележуваат овие нешта за време на сексот

Дали за време на сексуалниот однос низ главата мисли ви поминуваат за тоа како изгледате во тој момент во неговите очи кои ве спречуваат целосно да уживате во чинот?

Овие бебиња се мнооогу постари од вас

Гримасите, фризурите и моментите во кои се фатени на овие фотографии многу придонесуваат за нивниот сериозен, возрасен изглед, кој неизбежно нѐ засмева. :)
Датум: 25 Feb 2015
, Автор:

6 супермоќи на невербалната комуникација

Свесни за тоа или не, секој потег, поза или гримаса кои ги правите со телото и лицето кажуваат нешто за вас.
Датум: 10 Jan 2015

Фотографии од мали деца кои првпат пробуваат лимон

Фотографот Дејвид Вајл ги поставил малите деца на сина позадина, им ставил лигавчиња околу вратот и чекал со фотоапаратот за да ги фати нивните интересни реакции.
Датум: 16 Aug 2013
, Автор:

Реакциите на децата кога првпат пробуваат одредена храна во слоу моушн

Првото искуство со одредена храна е предизвик - може да ви се допадне или да ја мразите.
Датум: 20 May 2013
, Автор:

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.

Најсмешните гримаси на Обама

Погледнете дел од гримасите на реизбраниот претседател на САД, Барак Обама, „уловени“ за време на неговите појавувања во јавноста, во претходниот мандат.
Датум: 14 Nov 2012
, Автор:

Фабриката на кошмарите и стравот

Дали сте свесни какви гримаси правите кога сте преплашени до смрт? „Nightmares Fear Factory“ (Фабриката на кошмарите и стравот) лоцирана крај Нијагарините водопади во Канада, го има одговорот на тоа прашање.

8 лаги што сите родители им ги кажуваат на децата

Според едно истражување во Англија е утврдено дека родителите на нивните деца им кажуваат 3000 „бели“ лаги во текот на нивното детство.