Модниот свет на Алек Наумовски: Стилот на младите влече корени од домашното воспитување

Алек ни откри дали македонската младина знае да се облече и кои се нејзините најчести модни грешки...

7 грешки кои го уништуваат вашиот сексуален живот

Добриот секс со партнерот е нешто што секој го посакува. Но дури и во долгите врски партнерите прават грешки за време на сексот.

15 грешки што ги правите при вежбањето и можат да бидат опасни по здравјето

Прочитајте ги следниве совети што ќе ви помогнат да вежбате правилно и ефективно, без да си го нарушите здравјето...

6 грешки што не смеете да ги правите кога ќе снема струја

Овие грешки може да ја нарушат вашата сигурност, па обидете се да ги избегнувате.

3 здравствени грешки што жените ги прават почесто од мажите

Грижата за сопственото здравје секогаш треба да биде на врвот на листата со приоритети.

10 шокантни теории кои ја покажуваат другата страна на историјата

Голема е веројатноста некои од најпознатите историски настани да биле малку поинакви.

9 бескорисни резимеа за работа кои работодавците не ги сакаат

Избегнете ги најчестите грешки кога го правите вашето резиме за работа.

5 грешки заради кои ги „губите“ добрите момци

Често се запрашувате каде заминале сите добри момци, но што доколку вие ги заобиколувате?

Најчести грешки при купување очила за сонце

Не се сите очила за сонце добри, а ниту цената не е секогаш мерило за нивниот квалитет.

Метод „Зелен молив“: Научете ги децата да се фокусираат на вистинските нешта во животот!

Блогерката Татјана Иванко решила да истражи како нагласените грешки влијаат на детската перцепција за светот.

5 грешки на летните венчавки што ќе ги разлутат вашите гости

Летните венчавки се прекрасни, но кои се најчестите грешки кои ги прават младенците?

8 грешки во секојдневниот свет што сигурно ги немате забележано

Секој може да направи некоја грешка, а грешката па ќе ни помогне побрзо да научиме нешто.