Како наутро побрзо да ги подготвите децата за во училиште или градинка?

Утринските подготовки на вашите деца за училиште или градинка многу често создаваат стресна ситуација.

Градинка за панди: Најслаткото место на планетата Земја

Најслаткото место кое можете да го најдете на оваа планета.

Авион трансформиран во детска градинка

Во грузискиот град Рустави, еден учител откупил стар, но функционален авион, кој бил целосно трансформиран во детска градинка, за мотивација и забава за најмладите.

Колоритна градинка во Париз

Архитектската компанија Palatre and Leclere Architects го промовираше својот најнов проект, колоритната француска градинка „Ecole Maternelle Pajol“ која се наоѓа во Париз.

Ресторан во кој работат мали дечиња

„Kinderkokafé“ е семеен ресторан во Амстердам кој е целосно управуван од дечиња. Тие готват, сервираат, им ја носат сметката на муштериите и ги мијат садовите, се разбира со мала помош од повозрасен персонал.