Автобусите во Лондон го заменуваат дизелот со биогориво од кафе

Во блиска иднина, автобусите во Лондон можеби ќе работат на биогориво од кафе. Овој изум е резултат на целта да се направи градот што е можно поеколошки.
Датум: 25 Nov 2017

Одлична реклама на „Хонда“ полна со илузии

За претставување на возилото „CR-V Diesel“, Хонда реши да направи интересна реклама полна со илузии.

Митови за заштедување на горивото

Покрај сите „испробани и вистинити“ совети за заштеда на горивото, постојат неколку кои можат да ве однесат во сосема спротивна насока.

Хонда го освои небото

Перфекционистите од Хонда презентираа, за нив, едно поинакво превозно средство со кое го освоија небото. При крајот на 2010, Хонда официјално го прикажа „ХондаЏет“, прототипот од својот лесен авион на млазен погон.
Датум: 12 Jan 2011
, Автор: